Sale!

Liker 5 cm-es világító zsínoros labda

2990 Ft

Világító zsinórral ellátott labda.

Labda átmérője: 5 cm
Zsinór hossza: 30 cm

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: 6282 Kategória:

A Liker Lumi 5 tökéletes ösztönző és motiváló játék kutyák számára, amit te és kutyusod is imádni fog! A Liker egyedülálló, speciális kialakítású labda, amelynek köszönhetően kissé megváltoztatja repülési irányát, és interaktívvá és izgalmassá teszi a játékot a kutyák számára.

  • Világító zsinor: Fényben feltöltve a labda zsinorja kb. 60 percig világit a sötétben
  • Szuper könnyű: Nem lehet vele betörni egy ablakot, és vagy bármilyen tárgyat leverni, ellentétben egy nehéz teniszlabdával.
  • Úszik a vízen: A vízi játékok érdekesebbek lesznek ezzel a labdával. A LIKER nem süllyed, és szinte teljes egészében a víz felszínén marad.
  • Ártalmatlan: A LIKER egyedülálló anyaga nem mérgező; könnyen megharapható, és nem árt a kutya fogainak és ínyének, sőt, a labdába harapva még tisztúlnak is a kutya fogai.
  • Könnyen tisztítható: Használat után vízzel öblítsd le és minden piszok lejön a felületéről.
  • Nehéz elveszíteni: Nem süllyed a hóba; a fűben jól látható, nem süllyed a víz alá és a legborúsabb napon is bárhol észreveszed a különleges színét.

Javasoljuk, hogy minden játék után, rejtsd el a labdát, ne hagyd azt kutyádnál. Így következő játék sokkal érdekesebb lesz a kutyus számára, plusz nem lesz lehetősége szétrágni a labdát.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Liker 5 cm-es világító zsínoros labda” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük