Iza és Falkája

Falkában minden jobb igaz? Iza is legjobban barátaival együtt szereti üldözni a labdát, a pullert vagy a frizbit. Főleg ha ő tudja elkapni és utána futhat a többiek elől a zsákmánnyal. Tequila a legközelebbi haver, vele Iza minden napját együtt tölti. Együtt héderelnek a műhelyben, miközben a gazdik a jobbnál jobb nyakörveket és hámokat készítik a többi leendő falkatagnak. Néha még az ágyukat is megosztják egymással egy nehéz nap után összebújva durmolnak reggelig. Isonnal és Dupival az irodából ismerik egymást, gazdájuk gyakran behozza őket a munkahelyére. Már amikor a két lustaságnak van kedve reggel elindulni dolgozni és nem csak álmos fejjel konstatálják az ágyból, hogy a gazdi megy dolgozni. Néha Amy és (Mali)Nola is csatlakozik az irodai bandához. Ők ritkább vendégei az irodának, mert gazdijuk homeofficeból teszi a dolgát, de a buli akkor a legnagyobb ha ők is ott vannak.

Ismerd meg most őket is: 

IZA

Pardon, engedjétek meg, hogy tisztességesen bemutatkozzak: a teljes nevem Isoa Muids Du Roy, fajtámra nézve rövidszőrű belga juhász, avagy Malinois vagyok. 2013-ban érkeztem Franciaországból, augusztus 20-án léptem át a magyar határt, melynek örömére gazdám óriási tüzijátékot szervezett nekem.

Igazi munkakutya vagyok: mindenhova elkísérem az emberemet, mert
nélkülem semmire sem menne. Én tesztelem a hámokat, a pórázokat, nyakörveket és a játékokat, hogy csak a legjobb terméket találd a webshopban, amikor kutyádnak vásárolsz.

TEQUILA

Ahoy! Tequila vagyok, a falka alfahíme és legidősebb tagja. 10 éve már, hogy a gazdáimat boldogítom, ( néha kiakasztom), de így is feltétel nélkül imádnak. Fajtámat tekintve, West Highland White Terrier vagyok és Isoa a legjobb cimbim.

Minden este együtt megyünk sétálni és rosszalkodni. Gazdáim mindig menő cuccokat aggatnak rám ilyenkor, bár igazi pasi lévén, utálom ha öltözködni kell,  ilyenkor egy 2 évest meghazudtoló módon elszaladok előlük és kergetőzünk egy jót.

Más kutyákat nem annyira szeretek, de a cimbimet mindig bevédem, egy igazi bodyguard vagyok. ( Na jó, igazából Isoatól ijednek meg, de ezt ne mondjátok el Neki.) Rengeteg szuper játékom van, a kedvenceim a sípolós labdák, amit rendszeresen késő este csipogtatok (anyám legnagyobb örömére). 

DUPLO

Sziasztok! Duplo vagyok, a csapat egyetlen pedigré nélküli tagja. Nagy előnyöm ezáltal, hogy két
remek fajta: a labrador és a vizsla jó tulajdonságait is hordozom, igazi vizslador vagyok. Ugyan nem
születetten, de mégis úrihölgy vagyok, így a koromról nem beszélünk, legyen elég annyi, hogy már
elkezdtek szaporodni az ősz szálak.

Foglalkozásom szerint mentőkutya vagyok, a Mancs a Kézben Egyesület tagjaival segítünk eltűnt
emberek felkutatásában, ha szükséges.

Szabadidőmben kutyás felszerelések fejlesztésében, tesztelésében is segédkezem, labdák
tartósságának megállapítása a szakterületem

ISON

Jó napot! A nevem Ison. Delight’s Ison. Louisiana Catahoula vagyok, leopárdkutya. 2017-ben születtem a Somló-hegy lábánál, de az őseim még az indiánok földjén tereltek marhacsordákat és segítették a vaddisznó vadászatokat.
Ezeket a munkákat én is kipróbáltam, természetesen született tehetség is voltam bennük, de végül Duplohoz csatlakoztam és az orrmunka mellett tettük le a voksunkat. Azóta már én is mentőkutya vagyok, több éles bevetéssel a hátam mögött.
Ráérő időmben szívesen modellkedek, űzöm a műnyulat a coursingpályán vagy „harapom” az őrzővédő segédet

AMY

Szia! Amy vagyok, de nyugodtan szólíthatsz Hercegnőnek! Hogy miért? Egyszerű: nem sétálok esőben, nem lépek a vizes fűre, evés után szájat törlök a kanapé szélében, utálom ha koszos vagyok és kétszer meggondolom, hogy megengedem-e hogy megsimogass. Ha edző vagy, séf, vagy labda van nálad, az persze más. Akkor örökre lekenyereztél.

Border collie vagyok, anya szerint kissé kényes, ám meglehetősen dolgos. Ha flyball, agility vagy puller pályán vagyunk, elvetemülten vetem bele magam a feladatomba, szeretem a maximumot nyújtani olyankor. Anya szerint ígéretes sportkarrier vár ránk, bár soha nem ez motivált bennünket, sokkal inkább a jó móka.

Ha szeretnél rólam többet megtudni, megtalálsz a Secret life of Amy Facebook oldalon. Gyere, jó lesz!

NOLA

Hello! A nevem Nola, a fajtámat tekintve border collie vagyok, afféle show vonalas, bár utóbbiról nekem elfelejtettek szólni. Anya szerint kétsebességes kutya vagyok: sokat pörgök, aztán néha eldőlök és alszom, és még álmomban is futok. Izát fajtatársamnak tekintem, hiszen ő is maliNola.

Sokat edzem: az agility és puller mellett flyballozom is, és ez a kedvencem. Mindösszesen 4 hónap alatt sajátítottam el a sport csínját-bínját, azóta pedig el sem tudom képzelni az életem liker, akadályok és flyballgép nélkül. Mindenkinek kell egy jó hobbi!

Fenntartás nélkül imádom az embereket, és azt gondolom róluk, hogy ők is engem, ezért aztán séta közben odamegyek idegenekhez az utcán barátkozni, nekik meg mindig van egy kedves szavuk vagy buksisimijük felém. Ha találkozunk, remélem neked is lesz!

Szeretnél te is csatlakozni Iza falkájához? Nincs más dolgod, mint felkeresni Facebook csoportunkat:
Iza Falkája Fb csoport

Iza falkájával osztja meg leghamarabb az

  • Újdonságokat
  • Exkluzív akciókat
  • Barátai sztorijait