Névre szóló nyakörv

Rendeld meg most, kutyusod egyéniségére szabható, egyedi uniquedog nyakörvét, amivel kitűntök a tömegből!

Válaszd ki milyen szélességű nyakörvet szeretnél:

Kutyád különleges, mutasd meg mindenkinek!
Te is unod már, hogy minden nyakörv egyforma amit a boltokban kapsz, és nem tudod kifejezni velük kutyusod egyéniségét? Nyakörvjeink dizájnját úgy alkottuk meg, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Azok is, akik csak egy sima egyszínű nyakörvet keresnek, vagyok azok, akik egy  extra vagány mintásat szeretnének kutyusuknak. Minden nyakörvünket rendelheted egyedi felirattal is, ahova kerülhet kutyusod neve, vagy a telefonszámod, ha a kis kedvenc ne adj isten elkóborolna. 

Minden nyakörvünk tervezésekor 3 fő szempontot tartottunk szem előtt:

  • Legyen kényelmes kedvencednek!
  • Legyen strapabíró!
  • Ki tudd fejezni vele kutyusod egyéniségét!

Kényelem: Minden 40mm széles nyakörvünk puha pamut béléssel van ellátva, a 25 mm szélesek pedig egy extra puha poliészterből készülnek, ami kényelmessé teszi viselésüket.  A csatok kiválasztásánál is ügyeltünk arra, hogy a kifejezetten kutyákra tervezett, hajlított csatot használjunk, ami követi kedvenced nyakának vonalát. 

Strapabíró: Minden Uniquedog nyakörv saját gyártású extra erős Poliészter anyagból készül, amely vízlepergető és ellenállóbb a szennyeződésekkel szemben is.

Egyéniségedre szabva: Törekedtünk arra, hogy mindenki megtalálja a kedvence egyéniségéhez legjobban illő nyakörvet, legyen az egy letisztultan elegáns egyszinű nyakörv, vagy a legmerészebb punkos mutáns dinós minta. Minden nyakörvünket rendelheted egyedi felirattal is, ahova kerülhet kutyusod neve, vagy a telefonszámod, ha a kis kedvenc ne adj isten elkóborolna.