IDC® Kutyahám, 2 – 5 Kg-os kutyák számára – Baby 2

5590 Ft

Mellkaskörfogat: 33-45 cm
Kutyus súlya: 2- 5 kg

Felirat Színe * 

Válaszd ki milyen színű legyen a felirat a hám oldalán

Feliratok szövege a hám oldalán

Ide írd be mi legyen az a két felirat, amit a hámhoz kapsz ajándékba!

Unod már, hogy minden hám egyforma, és mindig ugyanazt látod, valahányszor lemész a kutyafuttatóba? Szeretnéd, ha a kutyád kitűnne a tömegből, ha már messziről látnák, hogy Hozzád tartozik? Rendelj neki IDC kutyahámot ajándék egyedi felirattal!

A IDC kutyahámokat a professzionális felhasználóknak fejlesztettük: kereső kutyáknak, segítő kutyáknak, rendőrkutyáknak, katonakutyáknak – egyszóval munkakutyáknak. Ezek olyan speciális hámok, amik extrém körülmények között is megállják a helyüket, strapabíróak, biztonságosak, ugyanakkor a kutyának kényelmesek, a gazdáknak praktikusak. Mert a professzionális felhasználóknak professzionális eszközökre van szükségük.

A kutyád nem csak egy háziállat, hanem hű társad, barátod. Ő is megérdemli, hogy a legjobbat kapja. Lehet, hogy nem munkakutya, lehet, hogy nem kell extrém körülmények között, komoly kihívásoknak megfelelnie, de attól még igenis kerülhet olyan helyzetbe, amikor fontos a hibátlan felszerelés. Az IDC®Powerhám a pörgős hétköznapok, a kora reggeli séták, a biztonságos közlekedés hámja amire éles helyzetekben is számíthatsz.

 • Hatékony kontrol
  A hám mellhevedere párhuzamos a kezedben lévő pórázzal, ezért a lehető leghatékonyabban képes átadni a tőled érkező erőt. Ezáltal könnyebben vissza tudod fogni, vagy meg tudod állítani a kutyád, amikor szükséges.
 • Kutyahám, amit egyetlen mozdulattal feladsz a kutyádra
  A pörgős hétköznapokat gördülékennyé teszi, hogy a hámot egy mozdulattal rögzítheted a kutyusodon!
 • A kutyád séta közben sokat húz?
  Akkor létfontosságú, hogy olyan hámon sétáltasd, ami nem a torkát terheli. A mellheveder speciális szöge miatt az IDC®Powerhám a mellkas ideális zónájában fekszik fel, így az egészséges, szabad légzéshez a kutya nyakát maximálisan tehermentesítjük, miközben szabad mozgást biztosítunk a mellső lábaknak.
 • Gyakran szoktatok sötétedés után sétálni?
  Akkor elengedhetetlen, hogy látsszon: fényvisszaverő csíkokkal és elasztikus lámparögzítő pántokkal gondoskodunk arról, hogy a „Látni és látszani” elv a kutyád esetében is érvényesüljön.
 • Szabadon szoktad engedni a parkban, vagy a kutyafuttatóban?
  Akkor fontos, hogy véletlenül se tudjon fennakadni egy bokorban, és bármilyen szorult helyzetből ki tudja húzni magát.
 • Télen is jártok sétálni?
  Természetesen igen! Akkor nélkülözhetetlen a strapabíró rögzítőcsat, ami fagypont alatt is bírja a gyűrődést, könnyen ki-be kapcsolható, mégis ellenálló az időjárással szemben.

Nálunk AJÁNDÉK egyedi felirattal rendelheted a kutyahámot: kerülhet oda a kutya neve, vagy a címed, telefonszámod hogy az elkószált ebet hazavihessék a becsületes megtalálók vagy figyelmeztetheted a többieket, hogy a kutyusod nem szereti ha simogatják.
Kreativitásban nem ismerünk határt, a felirat lehet világítós, fényvisszaverős, sima fehér, vagy színes! Egyszerre kettő feliratot rendelhetsz, ami lehet ugyan olyan vagy különböző, hiszen egy hámnak két oldala van!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„IDC® Kutyahám, 2 – 5 Kg-os kutyák számára – Baby 2” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük